Penzion Pivovar Volt Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 49 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 17.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 28.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Ochotný personál hotelu

  • V pokoji je špatný rošt v posteli, který vypadával. Při ochlazení byla zima na pokoji. Při snídani chyběl citron nebo citronová šťáva do čaje, Z teplé vody v konvici nelze uvařit tureckou kávu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 9.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
67 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 9.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • byli milí

  • netekla teplá voda - přes upozornění

Personál
9
Služby
5
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
9
Penzion Pivovar Volt odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, závadu na kotli příslušném k tomuto pokoji se nám podařilo odstranit bohužel až ráno, omlouváme se za nepříjemnost.

Martina Kaňková

jednotlivec, 5.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Kouzelné místo, mínusem je dopravní ruch. MK

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 7.6.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Milý personál, pivovar na místě, hezké okolí, dostupnost centra.

  • Hotel je hezky nafocen, ale zblízka už má něco za sebou. Manželská postel malá, matrace tenké. Na víkend je to ok. Ale nejhorší je absence jakýchkoliv záclon a závěsů. Člověk je jak ve výkladní skříni a v pokoji nad neónem u vjezdu je v noci jako ve dne.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 16.9.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • příjemný personál

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tomáš

dospělý pár, 25.8.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Místo je pěkné, blízko přehrady, stará vila. Snídaně je dostatečná, ale "standardní - párek nebo vejce".

  • Trochu více pečlivosti při údržbě - na stropu pokoje chyběly dva panely a byla vidět skelná vata. Rezavý radiátor v koupelně.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Barbara

jednotlivec, 24.6.2016

Plzen Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 13.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Lokalita je jak blízko centra tak i sportovniho areálu. Vnitrni uspořadani pokojů poskytuje pohodlí i soukromí. Místo je klidné.

  • Majitelé zřejmě připravují úpravy vnitřniho zařízení, sklad nábytku trochu ruší dojem ze zajímavého uspořadaní. K účelu, který jsem hledala, totiž pohodlné přespání na jednu noc v tichu a klidu to bohatě stačilo.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Irena

dospělý pár, 1.8.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Krásné prostředí

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 3.2.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

rodina s malými dětmi, 4.7.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Pekne misto u prehrady, velke apartma, dobre se tam spalo! :)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 13.2.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Ubytování ,klid

  • nebyl dostatek teplé vody ve sprše,umyvadle

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jarmila Brynychová

jednotlivec, 7.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

mladý pár, 6.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 24.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • ano doporučuji i pro náročnější

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 31.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • v této ceně mám už soukromý apartmán v Mladé Boleslavi.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lenka

jednotlivec, 27.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6